06.05.2024

GÜLBAHÇE KUR'AN KURSU'NDA KUR'AN'I KERİM'E GEÇİŞ PROGRAMI

Ortaca İlçe Müftülüğü Gülbahçe 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim görmekte olan öğrencimiz Hazal Lika için 06.05.2924 Pazartesi günü Kur'an'ı Kerim'e geçiş töreni yapıldı.
Programa İlçe Müftümüz Mahmut Atıcı, Vaiz Ahmet Ali Kurt, Kur'an Kursu Öğreticileri Şükran Özcan, Dilek Aydın, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.
Programda kısa bir konuşma ve dua yapan İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı, öğrencilerimize başarı belgesi ve hediyeler takdim etti.
Verimli bir dönemin sonuna yaklaşan Gülbahçe Kursumuzda 28 öğrencimiz devam etmekte olup 16 öğrencimiz elifba cüzünü tamamlayarak Kur'an'ı Kerim'e geçtiler. Programın hazırlanmasında emeği geçen Şükran Özcan ve Dilek Aydın Hocahanımlar ve öğrenci velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.