15.04.2022

Muğla Ortaca İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Ortaca İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısıyla yaşlı ve engelli vatandaşlara ziyaretler düzenledi.

Din görevlileri ile birlikte yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı, “Yaşlılık dönemi kişinin bakıma muhtaç olduğu, özel ilgi ve alaka beklediği ve yalnız olmadıklarının hissettirilmesi gereken bir dönemdir. Bizler onları ziyaret ederek unutulmadıklarını, yalnız olmadıklarını, kendilerinin varlığı ve tecrübelerinin gelecek nesiller için önemli olduğunu ortaya koymak istiyoruz. Yaşlılarımızın yaşamlarının son dönemlerini mutlu ve huzurlu geçirmeleri için bizlerin dini ve insani sorumluluğu ve onlara karşı bir vefa borcumuz var.” dedi.