20.05.2022

ORTACA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ENGELLİ KARDEŞLERİMİZDEN ZİYARET

“10-16 Mayıs Engelliler Haftası” münasebetiyle Rabbimiz tarafından her türlü engelle baş edebilme gücü ile donatılan ‘ENGELLİLERİMİZ’ İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

İlçe Müftüsü Mahmut ATICI, Engelli Koordinatörü Ergün YAŞAR ve Din Hizmetleri Uzmanı Mahmut KABALAK’la  sohbet eden engelli kardeşlerimiz “kendilerine fiziki ortamlardan daha fazla bilinçsiz insanların engel olduğunu belirterek, insanlardan daha dikkatli ve hassas davranışlar beklediklerini belirttiler”.

İlçe Müftüsü Mahmut ATICI, engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta sergilemiş oldukları aktif yaşantılarından ve başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek, maddi manevi sorunlarının çözümünde her daim yanlarında olacaklarını  ifade etti. Ayrıca Müftülüğümüze ziyaretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı  teşekkür ediyor, size ve ailenize sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.”dedi.