10.06.2022

ORTACA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ GRUBU KUR’AN KURSLARI YIL SONU ETKİNLİĞİ

Ortaca İlçe Müftülüğüne bağlı Gülbahçe - Ayşe Yıldırım 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Ortaca Anadolu İHL Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Kaymakamımız Sayın Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Ayşegül Yıldırım, Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Emre Genç, İlçe Müftümüz Sayın Mahmut Atıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram Topçu, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler,veliler ve halkımız katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program; İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı’nın açılış konuşması, Kur’an Kursu Öğreticisi Şükran Özcan’ın hoş geldiniz konuşması, 4-6 yaş arası çocuklarımızın hazırlamış oldukları gösteriler, şiirler ve Kur’an tilaveti ile devam etti.

Velilerin ve öğrencilerin mutluluklarının gözlemlendiği ve coşkuyla katılımın sağlandığı program; Kaymakamımız Sayın Meral Uçar, Kaymakam Adayı Sayın Ayşegül Yıldırım; Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Emre Genç, İlçe Müftümüz Sayın Mahmut Atıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram Topçu tarafından öğrencilere karnelerin dağıtılması, akabinde çeşitli ikram ve hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.