13.06.2024

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği Ödüllü Umre Yarışmasında Üniversite öğrencileri kategorisinde Muğla 1.si olan Öznur Dalda’yı makamında kabul etti.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği Umre Ödüllü  Bilgi Yarışmasında  Üniversite öğrencileri kategorisinde Muğla 1.si olan Öznur Dalda’yı makamında kabul etti.

Babası Tahir, Annesi  Zehra Dalda, Gençlik Koordinatörü Cüneyt Çakır ve TDV Muğla Şube Uzmanı Kahraman  Kazanderenin de yer aldığı ziyarette, Müftü Çapçı, Öznur Dalda’yı başarısından dolayı tebrik etti.

Dalda ise, yarışmada dereceye girmekten dolayı çok mutlu olduğunu, verilen ödülün Umre olması’nın da sevincini katladığını dile getirdi.

Ziyaret sonunda Müftü Çapçı,TDV Muğla Şubesinin katkısı ile para ödülü ve  başkanlık yayınlarından bir seti Dalda’ya takdim etti.