08.07.2024

Türk Kızılay Derneği Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Ferda Korkut, Kızılay Muğla Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serpil Öner ve beraberindeki heyet Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Türk Kızılay Derneği Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Ferda Korkut, Kızılay Muğla Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serpil Öner ve  beraberindeki heyet Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Müdür Korkut ve Müdür Öner, Müftü Çapçı'ya Kızılay Kan Bağışları hakkında yapılan çalışmalardan bahsederek, Diyanet personelinin kan bağışı konusundaki duyarlılığı dolayısı ile teşekkür etti ve desteklerinin devamını diledi.

Müftü Çapçı da Kızılay Kan Merkezlerinin çok önemli bir hizmeti ortaya koyduğunu dile getirerek, emek veren tüm yetkili ve çalışanlara kolaylık diledi.

Türk Kızılay Derneği Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Ferda Korkut, ziyaret sonunda Müftü Çapçı'ya hediye takdim etti.