30.06.2021

2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

2021 yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı İl Müftülüğü Konferans Salonunda Başkanlığımız Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemallettin GEZGİÇ, İlçe Müftüleri, il ve ilçelerimizde görevli şube müdürleri ve vaizlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. İl Vaizi Kemal TÜMER`in Kur`sn tialevetiyle başlayan programda açış konuşmasını İl Müftü Vekili Adnan UĞUR yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemallettin GEZGİÇ`in başkanlık hizmetleri ve kurban hizmetleri hakkında bilgiler vermesinin ardından Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonunun geçmişten günümüze kadar izlediği yol ve hizmetlerin daha etkin ve verimli olabilmesi adına neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunuldu.