04.10.2021

Muğla Valisi Orhan TAVLI'ya Müftülüğümüzden Ziyaret..

Muğla Valisi Orhan TAVLI'ya Müftülüğümüzden  Ziyaret..

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftümüz Yaşar ÇAPÇI, İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ ve İmam Hatip Mustafa ERKOL, Müezzin Kayyım Fatih YAŞATIR ve Kuran Kursu Öğreticisi Yasemin YAYLA'dan oluşan heyetin, din gönüllülerini temsilen İl müftümüzün riyasetinde Muğla Valisi Orhan TAVLI'yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI;  Bu yıl, “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” teması ile kutlanacak olan hafta vesilesiyle yapılacak etkinlikler hakkında ve Başkanlığımızca yürütülen hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Valisi Orhan TAVLI, tüm din görevlilerinin "Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" kutlayarak İl Müftümüz Çapçı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.