08.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

Başkanlığımızca 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl “Cami ve Vefa” temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı il müftülüğümüzde gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI; Cami ve mihrabın öneminden bahsederken, camiye karşı asıl vefanın nasıl olması gerektiği konusunda bilgiler verdi.

Program camiler Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen çeşitli yarışmalarda dereceye girerek il birinciliğine hak kazanan görevlilerimize ödül takdimi ile devam etti. Buna göre şiir Yazma Yarışmasında Hüseyin ÇETEKAYA, Hutbe Yazma Yarışmasında Adem GÜNEŞ, Proje Hazırlama Yarışmasında Nurkan BOZ ve görevlilerimiz arasında Başkanlığımızca düzenlenen Bilgi Yarışmasında Burak YILDIRIM il birincisi oldu.

Uzun yıllar il müftülüğümüzde hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan, Şenol ÖZTÜRK, Göksel ÇETİN ve Nusrettin EROL`a İl Müftüsü ÇAPÇI tarafından plaket ve hediye takdimi ile devam eden program, Merhum Muğla İl Müftüsü Mustafa YILDIZ için okunan hatrm-i şeriflerin duasının İl Müftümüzce yapılmasının ardından sona erdi.