29.11.2021

“Hazreti Peygamber ve Vefa” konulu seminerler tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla İl Müftülüğü ve Muğla Genç Diyanet koordinatörlüğü tarafından Muğla İli Menteşe İlçesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik “Hazreti Peygamber ve Vefa” konulu seminerler tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla İmam Hatip Lisesi Kız öğrencileri ve Şifa Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile biraraya gelen Muğla İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış ,"Vefa" konusunda öğrencilerle söyleşide bulundu.

Hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan Vefanın Hazreti Peygamber'in hayatında da çok değerli bir davranış olduğunu dile getiren Özbakış,Hazreti Peygamberin Vefasını anlattı.

Rabbine,ailesine,sahabesine,çevreye olan vefası konusunda örnekler veren Özbakış,hepimizin bu davranışlardan örnekler alması gerekir şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sorulara doğru cevap veren öğrenciler kitapla ödüllendirildi.

Seminer sonunda öğrencilere Kek ve Meyve suyu ikramında bulunuldu.