30.11.2021

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa MASLAK ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN’dan İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’ya hayırlı olsun ziyareti.

Çeşitli kurum ve kuruluşlardan İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’YA hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Köyceğiz Kaymakamı Mustafa MASLAK ve Belediye Başkanı Kamil CEYLAN ,İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samimi bir havada geçen ziyarette,din hizmetlerinde Köyceğiz'de yapılan faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam MASLAK ve Başkan CEYLAN ,Müftü ÇAPÇI’ya görevinde başarı dilerken,Müftü ÇAPÇI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,misafirlerine teşekkür etti.