03.12.2021

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile engelli derneklerine ziyaret

Muğla İl Müftülüğü'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Engelli derneklerine ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyareti Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI'nın Müftüler toplantısı için Ankara'da olması dolayısı ile Müftü vekili Adnan UĞUR, Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ ve İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Gülsüm TORAMAN beraber gerçekleştirdi.

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine ÇAKIROĞLU,Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Menderes ÇETİNÖZLÜ ve Beyaz Ay Derneği Başkanı Pınar BOYACI'yı ziyaret eden İl Müftü Vekili Adnan UĞUR,Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ ,İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Gülsüm TORAMAN  3 Aralık Dünya Engelliler gününün engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalar  yapılması için farkındalık oluşmasına vesile olması temennisinde bulunarak Muğla İl Müftülüğümüzün her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade ettiler.