30.12.2021

Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI'ya Hayırlı Olsun ziyareti

Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Manisa Yeşilay Şube Başkanı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Salih FULCU,Muğla Kızılay ve Yeşilay Şube Başkanı Şadi PİRCİ'den Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI'ya
hayırlı olsun ziyareti.
Bir süre önce göreve başlayan İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI'ya
hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, ÇAPÇI'ya ziyaret gerçekleştiren Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Manisa Yeşilay Şube BAŞKANI ve Ege Bölgesi Koordinatörü Salih FULCU, Muğla KIZILAY ve Yeşilay Şube Başkanı Şadi PİRCİ, İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI'yı makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerini iletti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette, ÇAPÇI'ya hediye takdiminde bulunan SOYKÖK, FULCU ve PİRCİ, ÇAPÇI'ya görevinde başarı diledi.
Müftü ÇAPÇI da ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.