06.01.2022

Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu Kapsamda günün İl ziyaretini Aydın Karpuzlu İlçe Müftüsü Himmet METİN Ve Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal AĞIROL gerçekleştirdi.Samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa AYDIN,İL Müftü Yardımcıları Adnan UĞUR ve Erkan SARAL da hazır bulundu.

İkinci ziyaret de İlahiyatçı Yazar Cavit OKUR ve İş adamı Necmettin KUT’tan geldi.Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’ya görevinde başarı dileyen OKUR ve KUT hayırlı olsun dileklerini ÇAPÇI’ya iletti.ÇAPÇI’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,ziyaret için OKUR ve KUT’a teşekkür etti.

ÇAPÇI’ya bir ziyaret de Muğla Menteşe Müftülüğü’nde halen görevde olan ve emekli olmuş Kavaklıdereli İmam Hatip ve Memur ve emekli İmam Hatip’lerden geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarete Muğla’da verilen dini hizmetler konusunda bilgiler veren Diyanet personeli hocalar Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’ya görevinde başarı diledi.