27.04.2022

Sakal-ı Şerif'e Kavuşma

Muğlalılar Sakalı Şerife kavuşmanın sevincini yaşadı.
Bin aydan hayırlı olan Kadir gecesi Muğla’daki tüm camilerde coşkuyla idrak edildi.
Muğla’nın tarihi camilerinden olan Şahidi Camii de mübarek gecenin idrak edildiği mekanlardan biri oldu.
Teravih namazını coşkuyla kılan Muğlalılar namaz sonunda Hazreti Muhammed (sav) mübarek sakalı şerifini de ziyaret etme imkanı buldu.
Salavatlar eşliğinde tek tek sakalı şerifi ziyaret eden vatandaşlar ,duygu dolu anlar yaşadı.
Pandemi sürecinde Teravih kılamamanın hüznü yanında sakalı şerif ziyaretinden de mahrum kaldıklarını ifade eden vatandaşlar,mübarek Kadir Gecesi vesilesiyle Şahidi Camii’nde yeniden hasretin sona erdiğini bu yüzden çok sevinçli olduklarını aktardı.
Daha sonra Cami cemaati hep beraber Tesbih Namazı  kılarak geceyi yoğun şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşadı.