22.06.2022

Hadis Ezberleme yarışması sonuçlandı

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında görevliler arasında bu yıl ilki düzenlenen "Hadis Ezberleme"  Muğla İl Birinciliği Yarışması yapıldı.

İl müftülüğü konferans salonunda düzenlenen il birinciliği yarışmasına 3 ilçeden katılım sağlandı.

İl kategorisinde 50 Hadis ezberlemesi gereken yarışmacılar sorulan Hadisleri doğru bir şekilde okumak için kıyasıya yarıştı.

Dereceye girenleri Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın açıkladığı ve  Komisyon başkanlığını Muğla İl Müftü Yardımcısı Erkan Saral'ın yaptığı yarışmada Seydikemer İlçesinden katılan Fatma Yıldırım 1.ci olurken, Bodrum ilçesinden katılan Salih Baytak ikinci, Fethiye İlçesinden Muhammed Gökmen ise 3.lüğü elde etti.

Dereceye girenlere Türkiye Diyanet Vakfı Muğla şubesi tarafından 1.ye 1000 TL ,2.ye 750TL 3.ye de 500 TL olmak üzere para ödülü verildi.

İl birincisi Fatma Yıldırım ,75 Hadis ezberleyerek Ege  Bölge birincisi olmak için çaba sarf edecek.