15.09.2022

Kavaklıdere'de "Ahilik Haftası" programı düzenlendi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Muğla Kavaklıdere’deki "Ahilik Haftası" Programına katıldı.

Program vesilesiyle bir dizi temaslarda bulunan Çapçı, ilk olarak İlçe Müftüsü Hamza Torunu makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Vaizi Yücel Karahasanoğlu,Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şube Uzmanı Kahraman Kazandere de hazır bulundu.

Buradaki Ziyaretin ardından Muğla Valiliği tarafından bu yıl Kavaklıdere’de düzenlenen "Ahilik Haftası" programına geçerek düzenlenen programı takip etti.

Şet Kuşanması esnasında Duada Bulunan Müftü Çapçı, vefat eden ahilere rahmet, hayatta olanlara Afiyet dileklerinde bulundu.
Program esnasında esnaflara plaket takdiminde bulunan Çapçı, ayrıca Teknofestte başarı sağlayan öğrencilerin roketlerine imza atarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Buradan Merkez Çarşı Camiine geçerek öğle namazını Kıldıran Çapçı namaz sonrasında Kur’an tilaveti ve kısa bir sohbette bulundu.
Daha sonra ise,vatandaşlarla hasbihal ederek hatırlarını sordu ve sohbet etti.Sohbet esnasında Kavaklidere'de Din görevlisi olan Ebru Sanatçısı
Selman Sami Yasin tarafından Müftü Çapçı'ya Üzerinde Lale bulunan Ebru eseri hediye edildi.