09.01.2023

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Memur-Sen ve Kamu-Sen'e ziyaretlerde bulundu.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Memur-Sen ve Kamu-Sen'e  ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Memur-Sen İl Başkanı ve aynı zamanda Toç Bir sen şube başkanı Adem Köseoğlu'nu ziyaret eden Çapçı Köseoğlu ile fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret esnasında Diyanet Sen Şube Başkan Yardımcısı  Yusuf Cazağ ve Menteşe Şube Başkanı Mehmet Ali SayınTopçu hazır bulundu.

Misafirperverliği dolayısıyla Köseoğlu ve ekibine teşekkür eden Çapçı, Köseoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Köseoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çapçı'ya teşekkür etti.
İl Müftüsü Çapçı bir diğer ziyaretini de Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Önder Uçak'a  yaptı.
Buradaki ziyaretinde Müftü Çapçı'ya Müftü Yardımcısı Erkan Saral da eşlik etti.
Müftü Çapçı Başkan Uçak'la bir süre sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu.Her iki tarafta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Günün son Ziyaretini Müftü Çapçı Kamu-Sen'e yaptı.
Burada Kamu-Sen İl Temsilcisi Mürsel Özata ve ekibi tarafından karşılanan Müftü Çapçı, samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Özata ve ekibi ile fikir alışverişinde bulundu.
Buradaki ziyarette Müftü Yardımcısı  Erkan Saral'ın  yanı sıra Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Sefa Özcan da hazır bulundu.

Her iki taraf da ziyaretten duyulan memnuniyeti birbirlerine ifade etti.
Müftü Çapçı tüm ziyaretlerinde başkanlık eserlerinden hediye ederken, Eğitim Bir-Sen Şube  Başkanı Önder Uçak da Müftü Çapçı'ya Mehmet Akif İnan'ın tüm şiirlerinden oluşan eseri hediye etti.