17.01.2023

Merkez Taşra Buluşması Muğla’da gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz’ın katıldığı Merkez Taşra Buluşmasında  İlk Olarak Mskü Vip Salonunda İlçe Müftülüklerinin sunum toplantısı gerçekleştirildi.
13 İlçe Müftülerinin faaliyet sunumu yaptıkarı toplantıya  İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdulazizoğulları, Malzeme Yönetimi ve Satın Alma Daire Başkanı Mehmet Aydın da katıldı.

İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz Sunumlar dolayısı ile ve hizmetlerdeki özverili çalışmalar için  başta İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere tüm ilçe müftülerine teşekkür etti.

Buradaki programın ardından Mskü Atatürk Kültür Merkezine geçen Merkez Taşra Buluşması heyeti, buradaki 15 Temmuz ve Demohrasi Salonunu yoğun bir şekilde dolduran Muğla Taşra Teşkilatında çalışan personelle biraraya geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Fethiye Vaizi Muhammer Gökmen’in okuduğu Kur’an tilaveti ile devam etti.

Biz Siziz” sinevizyon gösterisinin ardından açış konuşması yapan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, uzaktan ve yakından  salonu dolduran İl Müftülüğü’ne bağlı taşra teşkilatlarında hizmet eden personeline teşekkür etti.

Aidiyet duygusuna vurgu yapan Müftü  Çapçı, Diyanet Camiasında bulunmanın ve hizmet etmenin öneminden bahsetti.

Daha sonra personele hitap eden Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ise, Muğla’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve güzel çalışmalar yapılmasından dolayı başta İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere, İlçe Müftülerine ve tüm din görevlilerine teşekkür etti.

Konuşmasının ardından Çapçı, Pusmaz’a Çiçek takdiminde bulundu.
Programda son bölüm ise soru çevap kısmından oluştu.