22.02.2023

Muğla İl Müftülüğünden Mutso Başkanlığına seçilen Bülent Karakuş’a hayırlı olsun ziyareti.

21 Ekim tarihinde  17 Komitenin tamamını kazanarak Muğla Ticaret Ve Sanayi odası Başkanlığına seçilen Bülent Karakuş’u Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı önderliğindeki, İl Müftü Yardımcıları Sema Özbakış, , Erkan Saral Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Uzman Vaiz Nesibe Reçper, Şube Müdürleri Mehmet Kurumahmut, Muhammet Yatğın ve Basın Yayın Sorumlusu Fatih Yaşatır’dan oluşan heyet makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette Kurumlar arası ilişkiler noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Seçimi kazanmasından dolayı  Karakuş’u tebrik eden Çapçı, çalışmalarında başarılar diledi.
Karakuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini dile getirdi.

Müftü Çapçı,  Başkan Karakuş’a ziyaret sonunda Başkanlık eserlerinden hediye ederken, başkan Karakuş da Odaya özel çini işlemeli tabak  hediye etti.