05.04.2024

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Muğla Menteşe Şeyh Camii ve Rüya Camii'nde Hatimli Teravih kıldıran Hafızları makamda kabul etti.

Kur’an Kursu Hocası Harun Karabulut himayesinde gerçekleşen ziyarette Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı çok önemli bir görevi ifa ederek  Hatimle namaz kıldıran öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yetiştiren hocalara ve ailelerine de  teşekkür eden Müftü Çapçı Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından hazırlanan bayram harçlıklarını Hafızlara teslim etti.

Öğrenciler de hatimle namaz kıldırmaktan mutlu olduklarını belirterek, Müftü Çapçı’ya teşekkür etti.