22.04.2024

Eğitime Destek Platformu'na(EDP) bağlı Sivil toplum kuruluşu temsilcileri İl genelindeki platform üyelerini temsilen Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret etti.

Kadem Muğla İl Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça, Muğla Önder Başkanı Sefa Kara, Ensar Vakfı Muğla Başkanı Sebahattin Akkır, Tügva Muğla İl Başkanı Yusuf Esen Ve İlim Yayma Temsilciliği adına Nurkan Boz'un yer aldığı ziyarette Muğla'da  genel olarak sivil toplum örgütlerinin yaptığı faaliyetler değerlendirildi ve özelde EDP platformu'nun yaptığı çalışmalar konusunda Müftü Çapçı'ya bilgi aktarıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Müftü Çapçı EDP platformu yetkililerine memnuniyetini dile getirdi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.