14.05.2024

Engelliler Haftası dolayısı ile Her Yıl geleneksel hale gelen “Cami Engelli Buluşması” Tarihi Kurşunlu Camii’nde gerçekleştirildi.

Muğla İl Müftülüğü riyasetinde Engelli Koordinatörleri Gülsüm Toraman ve Oktay Aksoy’un Organizesinde, TDV  Muğla Şubesi Katkılarıyla Düzenlenen buluşmaya, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Engelliler Derneği mensupları Muğla Engelliler Derneği Yönetim Kurulundan Melek Yalçındağ, İkbal Güven Arslan, Tuncay Kırbaş ve dernek üyeleri , Muğla Zihinsel Engelliler Derneği  Başkanı  Menderes Çetinözlü, Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, Engelliler ile aileleri ve TDV Gönüllüleri katıldı.
Hafız Burak Şekercioğlu'nun okuduğu Kur’an Tilaveti ile başlayan programda engelli bireyler İlahiler söyledi, Salavatlar ve Tekbirler getirdi. Müftü Çapçı da söylenen ilahilerle dualara eşlik etti.
Burada konuşan Müftü Çapçı, geleneksel hale gelen Cami Engelli Buluşmasını tarihi Kurşunlu Camiinde icra etmekten ve engelli bireyleri ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, sadece engelliler haftası dolayısı ile değil diğer zamanlarda da vatandaşlarla biraraya gelecek programlar yapmak istediklerini belirtti.
Konuşmaların ardından verilen yemek ve toplu fotoğrafla program son buldu.