29.05.2024

Muğla Müftülüğü İl Eğitim Komisyonu toplantısı Müftü Yaşar Çapçı başkanlığında yapıldı.

Müftülük toplantı salonundaki toplantıya İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, Ula İlçe Müftüsü Ebubekir Tatlı ile komisyonda yer alan hocalar katıldı.

2024 Yaz Kur'an Kursları başta olmak üzere, Yatılı yüzüne  ve Hafızlık Kur'an Kursları ile  Diyanet İşleri Başkanlığı uhdesindeki diğer  eğitim programlarının işleyiş ve uygulama esasları ele alındı.

Bu yıl ilk defa Yaz yatılı Kur'an kursuna öğrenci alacak olan Akçaova  Hacı Mehmet Fikret Çiçek Hafızlık Yatılı kursu için de geri sayım başladı.

Toplantıda Kur'an Kursu  hocaları ve Din görevlilerine verilecek seminerlerin planlaması, müfredat programı gibi konular da ele alındı.