10.06.2024

Muğla Menteşe Hacı Bekir Çığlı Hafızlık Kur’an Kursu Hazırlı sınıfı öğrencileri Yıl sonu programı düzenledi.

Muğla İl Müftülüğü konferans salonunda  Sınıf Hocaları Ümmü Gülsüm Soyman tarafından organize edilen etkinliğe Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, Kur’an Kursu Müdürü Hamide Fit , Kurs hocaları ve veliler katıldı.

Öğrencilerin Kur’an tilaveti ile başlayan programın açılışında konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Bekir Çığlı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nun Menteşe özelinde, Muğla Genelinde bir marka değeri taşıdığını ve her sene kız hafız öğrenciler yetiştirdiğini belirterek, bu konuda büyük özveride bulunan Kurs Müdürü Hamide Fit başta olmak üzere, Kurs hocalarını, öğrenci ve velileri tebrik etti.

Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın da yapılan çalışmalardan bahsetti, Menteşe’de eğitim veren hafızlık kurslarının işleyişlerini anlattı.

Kurs Müdürü Hamide Fit ise bir yıllık süreçte  öğrencilerin hazırlık sınıfında neler yaşadıklarını ve Hafızlığa geçerken ki işleyişi anlattı.

Programda ayrıca öğrenciler ilahiler, şiirler ve drama gösteri ile renkli görüntüler oluşturdu.

Program  öğrencilere belge ve hediye takdimi ile son buldu.